Volgende zaterdagcursus


Volgende seminarie

SCFA nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Routebeschrijving bij de wegenwerken in de omgeving van de Drie Eikenstraat

2017-12-13

Routebeschrijving bij de wegenwerken in de omgeving van de Drie Eikenstraat

Voor wie met de wagen komt: let op, er zijn wegenwerken in de omgeving van de UA. De Drie Eikenstraat die vanaf de Prins Boudewijnlaan richting UZA en Campus Drie Eiken loopt is afgesloten.
Hieronder vindt u een alternatieve route.

Vanuit Gent en Antwerpen E19, Afrit 7, Kontich Beneden aan de afrit linksaf, richting Edegem. Aan het 4e verkeerslicht (hoek Bank J. van Breda) linksaf richting Aartselaar. Aan het eerstvolgende verkeerslicht, na ± 2 km, rechtsaf de Doornstraat in. Na ± 1,5 km, net voorbij het centrum Gouverneur Kinsbergen, maar vóór het verkeerslicht, sla rechtsaf naar de Campus Drie Eiken, parking P3.

Vanuit Brussel en Mechelen E19, Afrit 7, Kontich Beneden aan de afrit rechtsaf. Aan het 2e verkeerslicht (hoek Bank J. van Breda) linksaf richting Aartselaar. Aan het eerstvolgende verkeerslicht, na ± 2 km, rechtsaf de Doornstraat in. Na ± 1,5 km, net voorbij het centrum Gouverneur Kinsbergen, maar vóór het verkeerslicht, sla rechtsaf naar Campus Drie Eiken, parking P3.

Inschrijven voor 2018
SCFA op Facebook

Column

MA Els Janssens

In memoriam Ulrich Libbrecht

Els Janssens MA

Op 15 mei 2017 overleed op 88-jarige leeftijd prof.em.dr. Ulrich Libbrecht. Hij was hoogleraar sinologie en comparatieve filosofie aan de KU Leuven. Na zijn emer ...


dr. Koenraad Elst

Moeder waarom sterven wij?

19 MEI 2017 Koenraad Elst (www.doorbraak.be)

Wegwijzer Ulrich Libbrecht

Op 10 juli 2008, toen Ulrich Libbrecht, mijn vereerde promotor in Sinologie, zijn ...